CAT | ES
Les XII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre, del 7 de febrer al 9 de març, en les que participen 40 restaurants de l’Ametlla de Mar, Alcanar, l’Ampolla i La Ràpita combinen tradició, natura i alta cuina, oferint una experiència única als visitants.
Etiquetes gastronomia, gastronomia km0, restaurants, galeres, lampolla, ametlla de mar, alcanar, les cases alcanar, alcanar platja, la rapita, calafat, de la mar
Cartell de les XII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre
Des de demà 7 de febrer fins al 9 de març podreu gaudir de les XII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre que acolliran una quarantena de restaurants de l'Ametlla de Mar, Alcanar, l'Ampolla i La Ràpita. Concretament, els restaurants participants de l'Ametlla de Mar, Calafat i Sant Jordi d'Alfama són El Bandarra, La Serra, El Pescador, Espai Gastronòmic La Subhasta, Les Veles, Mestral, Pica-pica, Plaça Nova, El Astillero, La Cuadra i Nou Marina; d'Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja participen els restaurants Bitàcora, Casa Esquerra, Can Manel, Casa Ramon, el Nàutic Les Cases, Hotel Carlos III, Magda Espai Gastronòmic, La Mar Marinada, Les Barques Can Joan, Les Palmeres, Mar Cel, Masia Serramar, Lo Taulell de M. José; de l'Ampolla es podran degustar receptes amb galera a Casa David, Lo Goleró, Casa Llambrich Juani, La Roca Plana, Rodamar, El Pescador, Sol, Lo Típic, Can Piñana, Bama Beach Club i el Nàutic de l'Ampolla; i a la Ràpita els restaurants Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Freddy Caliu Familiar, Llansola 1921, Juliet & Marieta, Miami Can Pons, Varadero i Taberna Dalmau.
Aquestes jornades no només ofereixen una oportunitat per gaudir de la gastronomia local, sinó que també conviden a descobrir el territori a través d'activitats com recórrer part del sender de la Mediterrània (GR-92) que connecta aquestes poblacions costaneres de les Terres de l'Ebre, fer rutes cicloturístiques, visitar museus, passejar pels carrers i platges i cales d'aquests municipis ebrencs, a més a més diversos establiments hotelers també ofereixen paquets d'allotjament i menús Jornades Gastronòmiques de la Galera.
Enguany, amb motiu del reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia, s'hi sumen tres restaurants amb Estrella Michelin de les Terres de l'Ebre, com són Citrus del Tancat (Alcanar), i l'Antic Molí i Les Moles d'Ulldecona, elevant la qualitat de les jornades i consolidant les Terres de l'Ebre com una destinació gastronòmica de relleu.
Per: Redacció
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: