CAT | ES
Etiquetes producte proximitat, productes ebrencs, productes km0, terres ebre, oli oliva, OOVE, productes del montsia,,,,,,
L'oli d'oliva del Montsià és un oli verge de qualitat extra obtingut de les varietats Sevillenca, Morruda i Farga. Les dos últimes varietats són autòctones de la comarca. La coloració d'aquest or líquid, va des del groc verdós al groc daurat, en funció de l'època de collita i també de la situació geogràfica. Els olis del Montsià són saborosos i aromàtics, afruitats a l'inici de la campanya i amb una mica de dolçor al final.
La collita de l'oliva comença a mitjan novembre i s'allarga tot l'hivern. En l'elaboració de l'oli s'utilitzen procediments mecànics en fred, perquè l'oli mantingui el sabor i l'aroma característic.
Tots els olis que han superat les proves de qualitat es comercialitzen amb la contraetiqueta de la D.O.P, Baix Ebre – Montsià, distintiu que serveix com a garantia de qualitat per al consumidor. Actualment hi ha un total de 11 cooperatives productores inscrites al Consell Regulador que comercialitzen diferents marques amb Denominació d'Origen Protegida.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: